Vacsoraidőben csak degusztációs menüket kínálunk.
MÁJUS 17
7 fogásos menü
Kacsamáj, zeller, birsalma
Sütőtök, zsálya, túró
Langusztin „à Brás”
vagy
Polip, chorizo, petrezselyem aioli
Tőkehal, író, tengeri spárga
vagy
Fürj „Hortobágyi”
Érlelt marha rib-eye, káposzta, tarlórépa
vagy
Őzgerinc, gesztenye, csicsóka
„Pudim Abade de Priscos”
Mákos guba
7 fogásos menü – 52 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 67 900 HUF
bor párosítással – 82 900 HUF
nemzetközi bor párosítással – 89 900 HUF
MÁJUS 17
5 fogásos menü
Szent Jakab kagyló, paszternák, törökmogyoró
Sütőtök, zsálya, túró
Tőkehal, író, tengeri spárga
vagy
Fürj „Hortobágyi”
Érlelt marha rib-eye, káposzta, tarlórépa
vagy
Őzgerinc, gesztenye, csicsóka
„Pudim Abade de Priscos”
vagy
Mákos guba
5 fogásos menü – 41 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 51 900 HUF
bor párosítással – 65 400 HUF
nemzetközi bor párosítással – 71 900 HUF
A fenti árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, a számla végösszegéhez 15%-os szervízdíjat számolunk fel.