Flashback in Essência
Vacsoraest
Szántó István & Kaszás Kornél & Molnár Bence & Miguel Diniz
&
Tiago Sabarigo
A Vacsoraest időpontja: 2024. 11. 23. (szombat), 18.00 vagy 20.00 órai kezdettel
Az Essência korábbi sous séfjei egy különleges vacsoraest erejéig visszatérnek hozzánk,
és egy Csapatot alkotnak majd a jelenlegi séf helyettesünkkel.
A közös bennük, hogy együtt írták az Essência történetét, és mára már mindannyian remek éttermek konyháját vezetik.
Igazi örömfőzés várható fantasztikus ízekkel egy csipetnyi bolondsággal és sok jókedvvel.
A Menüsor:
Kaviár, kaviár & kaviár
Karalábé, petrezselyem, alma /Kaszás Kornél/
Mangalica- és kacsamáj terrine, cékla /Szántó István/
Fekete kagyló, savó, mángold /Miguel Diniz/
Tokhal, kukorica, lime /Molnár Bence/
Gyöngytyúk, káposzta, jus /Kaszás Kornél/
Szarvasgerinc, zeller, fekete szarvasgomba /Szántó István/
Sütőtök, tökmagolaj, joghurt /Molnár Bence/
Pão de Ló, Azeitão sajt, körte /Miguel Diniz/
8 fogásos menü : 78 900 HUF
alkoholmentes párosítással : 98 900 HUF
bor párosítással : 115 900 HUF
Az ár per főre értendő és tartalmazza az ÁFA-t. A számla végösszegéhez 15%-os szervízdíjat számolunk fel.
Ételérzékenység esetén készséggel állunk rendelkezésükre, kérjük, ezt külön jelezzék az asztalfoglalásnál.
Helyszín: 1051 Budapest, Sas utca 17. Essência Restaurant