Essencia Restaurant
1051 Budapest, Sas utca 16.
+36 30 123-4567
[email protected]

ts

Vacsoraidőben degusztációs menüket kínálunk.

unnamed (2) (1)

MÁJUS 17

Magyar vízibivaly tatár

 

Polip Caldeirada, chorizo

 

Rák, hagymadzsem, cékla

Molnár Bence étele inspirálta, mely a Bocuse d’Or
verseny magyar döntőjére készült

 

Tőkehal „com natas”, fermentált burgonya

vagy
Kacsa, cvekedli, káposzta jus

 

Érlelt marha rib-eye, zeller, „S. Jorge” sajt
vagy
Őzgerinc, erdei gombák, galuska

 

„Pão de Ló”

 


6 fogásos menü – 48 900 HUF

alkoholmentes párosítással – 60 900 HUF

bor párosítással – 71 900 HUF

nemzetközi bor párosítással – 75 900 HUF

unnamed (2) (1)

OTTHON

Feketekagyló, füstölt tengeri algás vaj

vagy
Polip Caldeirada, chorizo
+3 800 HUF

 

Makréla ravioli, „Alentejo açorda”, koriander

 

Tőkehal „com natas”, fermentált burgonya

 

Érlelt marha rib-eye, zeller, „S.Jorge” sajt

 

„Bundás kenyér, Pudin abade de priscos, Ginginha”

 

Sajtválogatás
+4 200 HUF

 

5 fogásos menü – 40 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 50 900 HUF
bor párosítással – 60 900 HUF

nemzetközi bor párosítással – 64 900 HUF

unnamed (2) (1)

ITTHON

Magyar vízibivaly tatár

 

Hagyma consommé, feketegyökér, gesztenye
vagy
Csicsóka & Oscietra kaviár

+4 000 HUF

 

Kacsa, cvekedli, káposzta jus

 

Őzgerinc, erdei gombák, galuska

 

Almás pite, créme fraiche, vanília

 

Sajtválogatás
+ 4 200 HUF

 

5 fogásos menü – 40 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 50 900 HUF

bor párosítással – 60 900 HUF

Nemzetközi bor párosítással – 64 900 HUF

A fenti árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, a számla végösszegéhez 15%-os szervízdíjat számolunk fel.
Esetleges ételallergiájukat, intoleranciájukat kérjük, jelezzék felszolgálójuk felé.