Vacsoraidőben degusztációs menüket kínálunk.

MÁJUS 17
Magyar vízibivaly tatár
Polip Caldeirada, chorizo
Rák, hagymadzsem, cékla
Molnár Bence étele inspirálta, mely a Bocuse d’Or
verseny magyar döntőjére készült
Tőkehal „com natas”, fermentált burgonya
vagy
Kacsa, cvekedli, káposzta jus
Érlelt marha rib-eye, zeller, „S. Jorge” sajt
vagy
Őzgerinc, erdei gombák, galuska
„Pão de Ló”
6 fogásos menü – 48 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 60 900 HUF
bor párosítással – 71 900 HUF
nemzetközi bor párosítással – 75 900 HUF

OTTHON
Feketekagyló, füstölt tengeri algás vaj
vagy
Polip Caldeirada, chorizo
+3 800 HUF
Makréla ravioli, „Alentejo açorda”, koriander
Tőkehal „com natas”, fermentált burgonya
Érlelt marha rib-eye, zeller, „S.Jorge” sajt
„Bundás kenyér, Pudin abade de priscos, Ginginha”
Sajtválogatás
+4 200 HUF
5 fogásos menü – 40 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 50 900 HUF
bor párosítással – 60 900 HUF
nemzetközi bor párosítással – 64 900 HUF

ITTHON
Magyar vízibivaly tatár
Hagyma consommé, feketegyökér, gesztenye
vagy
Csicsóka & Oscietra kaviár
+4 000 HUF
Kacsa, cvekedli, káposzta jus
Őzgerinc, erdei gombák, galuska
Almás pite, créme fraiche, vanília
Sajtválogatás
+ 4 200 HUF
5 fogásos menü – 40 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 50 900 HUF
bor párosítással – 60 900 HUF
Nemzetközi bor párosítással – 64 900 HUF
A fenti árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, a számla végösszegéhez 15%-os szervízdíjat számolunk fel.
Esetleges ételallergiájukat, intoleranciájukat kérjük, jelezzék felszolgálójuk felé.