Essencia Restaurant
1051 Budapest, Sas utca 16.
+36 30 123-4567
[email protected]

ts

Vacsoraidőben degusztációs menüket kínálunk.

unnamed (2) (1)

MÁJUS 17

Érlelt magyar marhatatár

 

Polip, uborka, mangó

 

„Bulhão Pato” – Kagylók, füstölt vaj, koriander

 

„Corvina” – Sashal, fehér spárga, tonhal sonka
vagy
Kacsa, salottahagyma, füstölt mandula

 

Fürj „Piri-piri” módra, mángold, fermentált burgonya
vagy
Mangalica, lecsó, tejföl

 

„Pão de Ló” – Serra sajt, ananász

 

Sajtválogatás
+4 200 HUF


6 fogásos menü – 46 900 HUF

alkoholmentes párosítással – 58 900 HUF

bor párosítással – 68 900 HUF

nemzetközi bor párosítással – 72 900 HUF

unnamed (2) (1)

OTTHON

Makréla „Escabeche”, répa
vagy
Polip, uborka, mangó
+ 3 300 HUF

 

Paradicsom & tőkehal

 

„Corvina” – Sashal, fehér spárga, tonhal sonka

 

Fürj „Piri-piri” módra, mángold, fermentált burgonya

 

„Torta de Laranja”, olivaolaj sodó, bazsalikom

 

Sajtválogatás
+4 200 HUF

 

5 fogásos menü – 40 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 50 900 HUF
bor párosítással – 58 900 HUF

nemzetközi bor párosítással – 62 900 HUF

unnamed (2) (1)

ITTHON

Érlelt magyar marhatatár

 

Meggyleves, kecskesajt
vagy
Finomfőzelék, pisztráng ikra
+2 000 HUF

 

Kacsa, salottahagyma, füstölt mandula

 

Mangalica, lecsó, tejföl

 

Eszterházy, pisztácia, cékla

 

Sajtválogatás
+ 4 200 HUF

 

5 fogásos menü – 40 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 50 900 HUF

bor párosítással – 58 900 HUF

Nemzetközi bor párosítással – 62 900 HUF

A fenti árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, a számla végösszegéhez 15%-os szervízdíjat számolunk fel.
Esetleges ételallergiájukat, intoleranciájukat kérjük, jelezzék felszolgálójuk felé.