Vacsoraidőben degusztációs menüket kínálunk.

MÁJUS 17
Érlelt magyar marhatatár
Polip, uborka, mangó
„Bulhão Pato” – Kagylók, füstölt vaj, koriander
„Corvina” – Sashal, fehér spárga, tonhal sonka
vagy
Kacsa, salottahagyma, füstölt mandula
Fürj „Piri-piri” módra, mángold, fermentált burgonya
vagy
Mangalica, lecsó, tejföl
„Pão de Ló” – Serra sajt, ananász
Sajtválogatás
+4 200 HUF
6 fogásos menü – 46 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 58 900 HUF
bor párosítással – 68 900 HUF
nemzetközi bor párosítással – 72 900 HUF

OTTHON
Makréla „Escabeche”, répa
vagy
Polip, uborka, mangó
+ 3 300 HUF
Paradicsom & tőkehal
„Corvina” – Sashal, fehér spárga, tonhal sonka
Fürj „Piri-piri” módra, mángold, fermentált burgonya
„Torta de Laranja”, olivaolaj sodó, bazsalikom
Sajtválogatás
+4 200 HUF
5 fogásos menü – 40 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 50 900 HUF
bor párosítással – 58 900 HUF
nemzetközi bor párosítással – 62 900 HUF

ITTHON
Érlelt magyar marhatatár
Meggyleves, kecskesajt
vagy
Finomfőzelék, pisztráng ikra
+2 000 HUF
Kacsa, salottahagyma, füstölt mandula
Mangalica, lecsó, tejföl
Eszterházy, pisztácia, cékla
Sajtválogatás
+ 4 200 HUF
5 fogásos menü – 40 900 HUF
alkoholmentes párosítással – 50 900 HUF
bor párosítással – 58 900 HUF
Nemzetközi bor párosítással – 62 900 HUF
A fenti árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, a számla végösszegéhez 15%-os szervízdíjat számolunk fel.
Esetleges ételallergiájukat, intoleranciájukat kérjük, jelezzék felszolgálójuk felé.