Essencia Restaurant
1051 Budapest, Sas utca 16.
+36 30 123-4567
[email protected]

ts

Portugália Esszenciája

A második vendégünk a Portugál születésű João Rodrigues, Michelin csillagos séf, és többszörös “Az év séfje” díj nyertese.

João Rodrigues tengerbiológus szeretett volna lenni, mindig is nagyon közel érezte magát a természethez, ezt jelenlegi non-profit projektje, a Projecto Matéria is jól tükrözi. Az UNESCO által is támogatott program a környezetet, és ezáltal a portugál kultúra alapvető elemeit tiszteletben tartó mezőgazdasági és állattenyésztési gyakorlattal rendelkező nemzeti termelőket népszerűsíti, és már számos kitüntetésben részesült. 

A portugália esszenciája menü:

Szardínia, paradicsom, szilva
Polip, édeskömény, hagyma emulzió
“Napi fogás a tengerből”, tintahal, csicsóka
Fürj, “piri-piri” módra, burgonya, mángold
Sertés Alentejo régióból, római saláta, véreshurka szósz
“Pudin Abade de Priscos”, Porto, citrusok

 

A portugália esszenciája menü ára:

menüsor 37.800 Ft /fő

alkoholmentes italpárosítással: 47.800 Ft /fő

menüsor borpárosítással: 54.000 Ft /fő

 

Az árak per főre értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A számla végösszegéhez 13% szervizdíjat számolunk fel.

Asztalt foglalni a +36 70 600 0315 telefonszámon, vagy az [email protected] email címen lehetséges, 18:00 vagy 20:30 órai vacsora kezdési időponttal.

Ételérzékenység esetén készséggel állunk rendelkezésükre, kérjük, ezt külön jelezzék az asztalfoglalásnál.

Helyszín: 1051 Budapest, Sas utca 17.