Essencia Restaurant
1051 Budapest, Sas utca 16.
+36 30 123-4567
info@essenciarestaurant.hu

A csapat

Tiago Sabarigo

Séf és tulajdonos

Portugáliában, Évora városában született, otthon tanulta ki és sajátította el a főzés művészetét, ezután pedig számos nemzetközi top-étteremben szerzett tapasztalatot, mint a lisszaboni Ritz Four Seasons Lisbon, londoni Petrus by Gordon Ramsay, a Texture Restaurant & Champagne Bar és a budapesti Costes Downtown. Tiago konyhai filozófiájának kulcsszava a harmónia- melyet a különböző ízek és textúrák egyensúlya jelent számára. 5 év Budapesten töltött idő, és megannyi szakmai siker után feleségével, Évával megálmodta az Essencia Éttermet.

Jenei Éva

Tulajdonos

A vendéglátás iránt érzett szenvedélye gyemekkora óta elkíséri-így sosem volt kérdés számára, hogy ezen a területen fog tevékenykedni. Szakmai neveltetése nemzetközi luxusszállodákban kezdődött (Ramada Resort Budapest, Hilton Budapest, Prestige Hotel Budapest, Corinthia Hotel Budapest) és több,mint 10 év után-férjével Tiagoval, egy közös álomért-az Essencia Étterem megnyitásáért hagyta el a szállodák világát. Éttermük Private Dining -and Reservations Managereként az egyedi és magas színvonalú vendég élményről gondoskodik.

Sári Tibor

F & B Manager

Az étterem operatív vezetője. 8 éve dolgozik a szakmában, mindig is érdekelte az étterem és a konyha világa. Fiatal kora ellenére több hazai és nemzetközi szállodában és étteremben fejlesztette szakmai tudását. Többek között Mohonk Mountain House luxus resort - New York, Costes Downtown, Costes Restaurant - Budapest. ,, Célom egy olyan sikeres étterem és munkahely megteremtése, ahol a vendégek és az alkalmazottak egyaránt jól érzik magukat”

Törő Marianna

Restaurant Manager

Szántó István

Sous Chef

Már 15 éve, hogy a vendéglátás útjára léptem. Gyerekkorom óta mozgat a konyha izgalmas világa, elsőként itthon cukrászként végeztem és a kiváló országos eredményemnek köszönhetően lehetőségem nyílt egy Franciaországi ösztöndíj keretében 3év alatt a cukrász és a szakács diplomát is megszerezni. Az iskola mellett kiváló francia cukrászdában és étteremben szereztem gyakorlatot. Ezt követően a karierem egészen a michelin csillagos Costes downtown Chef pozíciójáig ívelt, melynek elérését még 2016-ban Tiagoval közösen éltük át és dolgoztunk megtartásáért a következő években. Folyamatosan hajt a megújulás, az új tudás megszerzésének a vágya. Legnagyobb büszkesegem a feleségem és a két kisfiam, akik mindig mellettem vannak az olykor sok lemondást igénylő vendéglátós életformában.

Boris Prćić

Junior Sous Chef